Reserveer nu

Beveiligde boekingsmodule

Kamers

ND1 16m² Double Standard

De double standard is een standaard kamer met een tweepersoons bed van 140cm. Deze kamer heeft de grootte van 16m2.  Haardroger, kluisje, flat-screen televisie, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, bureau en een badkamer met douche zijn aanwezig.

ND2 18m2 Double Standard

De double standard room is een standaard kamer met een tweepersoons bed van 160cm. Deze kamer heeft de grootte van 18m2.  Haardroger, kluisje, flat-screen televisie, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, bureau en een badkamer met douche zijn aanwezig.

NK1 24m² Double King Room

De double king is een kamer met de grootte van 24m2 met een tweepersoons  bed van 200cm. Deze kamer beschikt over haardroger, kluisje, flat-screen televisie, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, bureau en een badkamer met douche.

NQ1 22m² Double Queen Room

De double queen room is een kamer met de grootte van 22m2. Deze kamer beschikt over een tweepersoons bed van 180cm. Daarnaast zijn er haardroger, kluisje, flat-screen televisie, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, bureau en een badkamer aanwezig. 

NTT1 17m² Twin Room

De twin room is een kamer met de grootte van 17m2. Deze kamer beschikt over twee eenpersoons bedden van 90cm. Daarnaast zijn er haardroger, kluisje, flat-screen televisie, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, bureau en een badkamer aanwezig. 

SNK2 46m² Family Room

De family room is een  kamer met twee tweepersoons bedden van 200cm. De kamer is ingedeeld zodat er 2 aparte slaapgedeeltes zijn. Deze kamer heeft de grootte van 46m2.  Haardroger, kluisje, flat-screen televisie, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, bureau en een badkamer met douche zijn aanwezig.

SNK1 35m² Junior Suite

De junior suite is een kamer met tweepersoons bed van 200cm. Deze kamer heeft de grootte van 35m2 met een balkon.  Haardroger, kluisje, keuken-hoek, flat-screen televisie, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, bureau en een badkamer met douche zijn aanwezig.

PNK1 29m² Accessible Room

De  mindervalide kamer is een aangepaste ruime kamer met een tweepersoons bed van 180cm. Deze kamer heeft de grootte van 29m2. Haardroger, kluisje, flat-screen televisie, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, bureau en een badkamer met douche zijn aanwezig. Alle faciliteiten en aanpassingen nodig voor mindervalide personen zijn aanwezig.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u e-mailen naar:
info@days-inn-rotterdam.nl