Reserveer nu

Beveiligde boekingsmodule

Inchecken is mogelijk vanaf 14:00 uur en uitchecken tot 11:00 uur. Op verzoek kunt u eerder of later in- en uitchecken, in sommige gevallen tegen een extra vergoeding.

Er is een wek/taxi service, u kunt hiernaar vragen bij de receptie. Ook kunnen er ontbijt- en lunchpakketten gemaakt worden.

Bij de receptie is het mogelijk een strijkplank en -ijzer te lenen.

Bij een verblijf van één kind tot 3 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik gemaakt wordt van de bestaande bedden in de kamer. 

Er kunnen geen extra bedden in de kamer geplaatst worden in verband met de veiligheidsregels.

Huisdieren zijn niet toegestaan in hotel.

Geaccepteerde betaalmogelijkheden: Visa, Euro/Mastercard, American Express, JCB, Maestro, Cash.
Het hotel behoudt zich het recht voor een preautorisatie op uw creditcard uit te voeren.

Annulerings- en vooruitbetalingsvoorwaarden verschillen per kamertype/reservering. Controleer de voorwaarden van uw gekozen kamer.

Bij een boeking van meer dan 5 kamers kunnen bijzondere voorwaarden van toepassing zijn. U kunt contact opnemen over de mogelijkheden en eventuele kortingen.

Gevonden voorwerpen

Indien u iets bent vergeten in het hotel neemt u dan zsm contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij zullen dan voor u nagaan of het voorwerp gevonden is. Mocht dit het geval zijn, dan zijn er twee manieren om de eigendommen terug te krijgen. De eerste is dat u de eigendommen zelf bij ons komt afhalen. Indien dit niet mogelijk is kunt u ervoor kiezen uw eigendommen per post te verzenden. U kunt via onlineverzendservice.postnl.nl hiertoe opdracht geven. Bij het verzenden van de goederen accepteert Days Inn Rotterdam City Centre geen enkele vorm van aansprakelijkheid.

Alle gevonden voorwerpen worden drie maanden bewaard. Hierna geven wij de voorwerpen aan een kringloopwinkel.

 

 

Voor meer informatie of reserveringen kunt u e-mailen naar:
info@days-inn-rotterdam.nl