Reserveer nu

Beveiligde boekingsmodule

Days Inn Rotterdam City Centre

Days Inn Rotterdam City Centre heeft 95 moderne kamers die van alle gemakken zijn voorzien. 

Wij bieden voor elke gast een geschikte kamers. Onze tweepersoonskamers verschillen in grotes van kamer en bed. Al deze kamers hebben een groot tweepersoonbed. Ook hebben wij twin kamers met twee losse bedden en een mindervalide kamer. Onze familiekamers zijn geschikt voor drie of vier personen. Alle kamers hebben beschikking over gratis Wi-Fi, flat screen TV, telefoon, koffie- en thee faciliteiten, airconditioning, kluis, badkamer (met douche) en föhn. 

Het hotel opende haar deuren in februari 2018. Days Inn hoort bij het keten van de Wyndham Group. Wyndham heeft meer dan 8000 hotels verspreid over de hele wereld. U kunt zich bij de receptie gratis laten inschrijven als Wyndham member. Als Wyndham member spaart u bij elke overnachting 1000 punten. Bij 15.000 punten heeft u recht op een gratis overnachting, die u kunt besteden in elk Wyndham hotel, dus ook in andere landen.

Ook voor feestelijke momenten kunnen wij extra's regelen voor op de kamer, zoals een fles bubbels, ballonnen, bloemen etc. Neem contact met ons op en wij zullen er alles voor doen om uw verblijf aangenaam te maken.

Check in is mogelijk vanaf 14:00 en check uit is om 11:00. Tegen een extra vergoeding van €7,50 per uur heeft u de mogelijkheid om later uit te checken. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel en dient gevraagd te worden bij aankomst. Als u later in de avond na 18:00

Het hotel ligt op 7 minuten loopafstand van de achterkant van Rotterdam Centraal Station. Wanneer u de achterkant van het treinstation verlaat, kunt u rechtsaf slaan en rechtdoor blijven lopen. In de verte verschijnt een gebouw met een Days Inn-logo.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u e-mailen naar:
info@days-inn-rotterdam.nl